Skip navigation

Az UbiSoft ma újra bejelentette a régóta készülő játékát, az I Am Alive-ot. Legnagyobb örömünkre részletekkel is szolgáltak, így megtudtuk, hogy az eddig pletykált csak digitális megjelenés valós és az alkotás idén télen fog Xbox Live-on és PlayStation Networkön feltünni. Az ESRB tehát nem “tévedett”

A játék főhőseként egy férfit irányítunk, aki feleségét és lányát keresi a The Event (Esemény) után. Visszatérve városába, Haventonba mindent romban talál: az utcák maguk a megtestesült sivatagok, az épületek megsemmisültek és minden egy rossz poszt-apokaliptikus álomba illő (de itt nem lesz az).

Nemcsak a romváros nyújt kihívást számunkra, hanem ellenségeink is, akik mindenben akadályozni fognak minket. Nekünk pedig alapvető szükségleteink vannak – víz, élelem -, melyeket meg kell szereznünk bármi áron.

Az I Am Alive épít a valóságra, így harcrendszerében is felfedezhető lesz ez. Fontos kulcs lesz a megfélemlítés, például üres fegyverrel elkergethetjük a gyávákat, de az erősebbek, vakmerőbbek tesztelni fogják “fenyegetésünket”.

Megjelenés tehát csak digitális formátumban télen. Új debüt trailer és képek a hírben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: