Skip navigation

Valamit selytet a logó...

Szóval, ahogy ígértem, íme az első felvonás a kicsempészett infóknak:

  • GTA IV motor felturbózva, de jelenleg nem éri el a ver 2.0-t sajnos.
    Ez még változhat, de nenagyon számítsunk rá a közelgő techugrás miatt.
  • A helyszín Los Angeles, tehát “San Andreas”. Ezt “Liberti City” módjára turbózták fel, de sokkal több célcselekvő lakossal.
    (Tehát a csak lézengő, sétáló embereken kívül lesz szociális életük. Legalábbis látszatra.)
  • Újra szerepet kap a kinézetünk ápolása: Ruházkodás, önképzés.
  • A GTA SA-ban megismert tájak csak nagyrészben térnek vissza, “San Fierro” kiadáskor nem lesz a játék része.
  • “Las Venturas”-t mellékágként, illetve DLC-ként szeretnék beilleszteni.
    Ugyanígy tervezik a várost újra megalkotni, de ehez még technikai fejlődést várnak.
  • Scriptmunkák: A Modokat kíváncsian vizsgálva beépített “EPM” rendszert kapunk a fejlesztőktől, tehát az autónk különféle interakciókra lesz képes.
  • Jelenleg még kísérleteznek a “slusszkulcs” eszközzel, de ezt egy drága, “James Bond” féle mobiltelefonba fogják importálni jelenlegi állás szerint.
  • Igen, továbbra is a telefon jelenti majd a menüt, de bővült opciókal. Szeretnék a totál 100%-os teljesítmény utáni “cheat gadget” módot az eszközbe, tehát így nem kellene utólagos mod az autók spawnolására, színcseréjére.
  • A tuningolás visszatér, de szintén felturbózott változatban. Választható színek, autórészek, nitro, továbbá tervezett a turbó és vinyetta.
  • Lesz vadászrepülő és jet, de az utasszállítót egyenlőre kihagynák a terrorizmus propagandája miatt. Ez utóbbi még nem eldöntött.
  • Lesz egy bejárható hegyi út, ahol nagyszerűen lehet majd driftelni.
  • Újrakonfigurálták az autó “Engine” scriptjét, így még valóságosabbnak hat a vezetés. A gáz adagolásával jobb tapadásra tehetünk szert, vagy túlnyomva azt épp kipöröghetünk alacsony sebességnél is.
  • Újra lehetséges lesz apartmanok szerzése, amikhez kiterjesztett parkolóhely és garázs jár.
  • Szociális helyek: Zsúfolt éttermek, klubbok, de az útszéli retro burgeres is visszatér, ahogyan a kocsis hotdogárus is. Nem lesz választható étel, minden árus egy terméket ad.
  • Az NPC-k törődnek a játékossal, nem csak bámulnak rá. A csöves odamegy kéregetni, a zsebtolvaj teszi a dolgát, az árusok behívnak, a lézengők kiabálnak felénk.

Második felvonásra a történetről árulunk el titkokat, úgyhogy maradjatok az oldal hű látogatói. 🙂

Az itt leírt információk elvileg valósak, a RockStar fejlesztőcsapat egy állítólagos tagja közölte. Fontos tudni, hogy jelenleg rengeteg feature eldöntetlen és tesztelés alatt áll.

4 Comments

  1. És ezt honnan szedted? Nagy kamunak tűnik.

  2. A R* Lead Design team egy tagjától.
    Ők emberek, van magánéletük, sőt, sokuknak blogja is, ahol nagyon egyszerűen fel lehet velük venni a kapcsolatot. Ha bebizonyítod, hogy érdemes vagy rá, akkor megbíznak benned, és akarva vagy akaratlanul is kifecsegnek dolgokat, remélve hogy továbbra is “dolgozol helyettük”. Én ezt teszem.

  3. Kedves szerkesztő!

    Csak szeretnék érdeklődni, hogy jobb módszer nem akadt, az oldal látogatói számának növelésére? Egyszerűen le lehet nyomozni, hogy az információ igaz-e, vagy sem, mégpedig azért, mert a Rockstar Games egy adott üzleti stratégia szerint mozog a fejlesztői világban és az ő akcióik között nem szerepel a fake hírek kiszivárogtatása, csupán a rajongók figyelmének felkeltése, ami főként a trailerek megjelenési időpontja tájékán szokott előfordulni.

    A hír fake, és ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Rockstar alkalmazottjai szerződéses munkát vállaltak, melyben benne szerepel, hogy a projektekkel kapcsolatos, egyelőre NEM hivatalos formában publikált információk kiszivárogtatása, büntetőjogi eljárást von maga után, az információkat kiszivárogtató illető azonnali kirúgása mellett, természetesen.

    Amennyiben az információk hivatalosak lennének, azt a Rockstar Games Grand Theft Auto-ra kiélezett körlevélrendszerében szereplő webolalak szerkesztői kapnák meg legelőször.

    További jó szórakozást kíván, a GTAPlace.hu szerkesztősége!

  4. Rámutatnék az előző hozzászóláshoz írt válaszomra, kedves kommentelő.

    Bár R*-os kapcsolatom hitelességét magam sem tudom bizonyítani, mégis az egyén mellett áll technikai és tartalmi tudása, valamint hivatalos úton elküldött levelezésem ismerete.
    Ez enged következtetni az így kapott hírmorzsák valódiságára.

    Az iREVOLUTION team céljai; a professzionalitást támogatják, így kitalációnak helye itt nincs, hacsak nem teóriákról szól az adott cikk.

    Viszont egy rövid tárgyalás után szeretnénk a “GTAPlace.hu” oldalt társoldali programunkba bevenni, mint Magyarország legigényesebb weboldala a játékkal kapcsolatban.
    Amennyiben itt nem kapunk választ, úgy felvesszük önökkel a kapcsolatot hivatalos e-mail címükön keresztül.


Hozzászólás