Skip navigation

Az Activision már régóta lebegteti, hogy az idén megjelenő Call of Duty rész a Modern Warfare harmadik része lesz és elméletileg jövő hónapban akarták leleplezni hivatalosan is a programot.

header

Ám tegnap rengeteg infó napvilágot látott a programról, így a kiadó inkább úgy döntött, hogy előrébb hozza a “premiert” és a mai napon számos tényt közölt az alkotásról. Ezek szerint a Modern Warfare 3 valóban a Sledgehammer, az Infinity Ward és a Raven Software közös produkciója lesz és november 8-án jelenik meg. A lejjebb megjelent teaserekből pedig az is kiderül, hogy kalandjaink során a világ négy országába is eljutunk (Amerika, Anglia, Németország és Franciaország).Modern Warfare 3 története pontosan a második epizód végétől folytatja. Amerikát meglepetésszerűen megtámadja Oroszország serege és összesen 15 küldetésben kell visszavernünk a vörös sereget. A szereplők közül biztosan visszatér Vladimir Makarov, John “Soap” MacTavish – és John Price százados. De a hivatalos közlemény szerint új szereplőkkel is találkozhatunk, akik a későbbi részekben alapvető fontosságú szerepet kapnak majd.

A játék elején egy Yuri nevezetű orosz férfi bőrét ölthetjük magunkra, aki Nikolainak dolgozik és vele harcolhatunk majd Makarov emberei ellen Indiában. Ezen felül leszünk még orosz ügynök, aki az elnök lányát védi Makarov embereitől; SAS ügynök, aki a London elleni vegyi támadás szemtanúja és áldozata is lesz egyben; egy amerikai tüzér, aki tankjával Hamburgban állomásozik és egy Delta Force katona, aki Párizsban kerül bevetésre.

A fentiekben egyetlen közös pont van: mindegyikük Makarov ellen harcol. A beszámolók szerint a Modern Warfare 3 végén valami drámai dolog történik majd és aztán jön a stáblista. Ebből arra lehet következtetni, hogy nem a harmadik rész az utolsó a sorozatban – mondjuk ezt eddig is sejthettük.

A helyszínek pedig a következőképpen alakulnak: Dharmasala, India; New York, New York, egy repülő, melyen az orosz elnököt szállítják; egy város Sierra Leoneben; London, Anglia; Mogadishu, Szomália; Hamburg, Németország; Párizs, Franciaország; Prága, Csehország; egy kastély a cseh hegyekben; Berlin, Németország; a moszkvai Kreml, Oroszország; Dubaj, Egyesült Arab Emirátusok; Washington.

Az idei E3-on mozgásban is láthatjuk a játékot.

SG.hu – 2011. május 14. 13:59, Szombat – Ötvös Tibor

3 Comments

  1. A BO egy csőd volt… ez lesz az első COD rész ami abszolutde nem fog érdekelni.

    COD1-2-4 Ezek voltak az igazán jó részek, a többinél nagyon elkorcsosult az egész és nem ugyanaz a játék sajnos. Ráadásul, hogy a fejlesztő csapat sem ugyanaz… már csak a neve és a hype adja el, nem az hogy jó a játék… >_>

  2. Igaz igaz.
    Hype tolja, de MW2 szerintem frankó volt, eltekintve az idegbeteg scripteléstől, és BO-ban is tapasztald – nem lesz nehéz a játék, de vérben forgó szemekkel akarunk elkáprásztatni – hozzáállás.
    BO totál csőd. 5x végigvittem, de nem sikerült követni és megérteni a történéseket. Akcióhajkurászás az egész, gusztustalan módon, gusztustalan, új generációs, félre”nevelt” korcs kölköknek, akik előbb ismerik meg az Aimbot használatát, mint elkerülve az indítógombot, a megfelelő startmenü ikonnal állítsák le a gépet, amikor anyuci már hiperhisztis.

  3. ezt gyönyörűen fogalmaztad meg. 🙂


Hozzászólás