Skip navigation

gsA GameStar játékmagazint már régóta kedveljük, főképp témája miatt, illetve a kedves és baráti szerkesztőség végett.

Azonban, vagy egy éve rá se néztem oldalukra, ujságukra. Végiggondoltam, hogy ők miféle játék-kritikákat írnak, és a következőkre jöttem rá:

A GameStar nem kritikákat ír, hanem ajánló leírásokat. Ilyen formában viszont nem vádolhatóak azzal, hogy az igénytelen játékokról nem említenek igazán rossz és mindent elrontó problémákat, hisz ők csak az élményüket osztják meg velünk, fizetett állás keretein belül.

Ergó: Nem szavahihetőek innentől kezdve. Mivel fizetésüket a játékok hypeolásából szerzik, ezért nyilván, mindennek reklámszaga van keményen.

Persze arról se feledkezzünk meg, hogy tulajdonképpen igen értékes a munkájuk számunkra, játékosoknak. Kapunk egy /kevésbé megbízható/ információcsomagot minden áltlauk cikként publikált játékleírásban, valamint például a Hardware témájú produkciók kifejezetten hasznosak laikusok számára, főképp.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a GameStar rossz, az iRevolution pedig a jó.
Nem. Én (Royal) azt állítom és egyben ígérem, hogy mi mindig kemény és erős kritikával elemezzük a játékokat, és azt nem kímélve mérlegeljük minden egyes elemével figyelembe véve.

Hozzászólás